Kortti A6

From 0,00

In Stock
SKU: N/A

Unohda sarjavalmisteiset tylsät kortit ja teetä yksilölliset kortit ja kutsut tärkeisiin juhliin ja tapahtumiin, tai ilahduta kortilla muuten vaan. Korttimme soveltuvat niin joulukortteihin, kuin onnittelukortteihin tai muihin postikortteihin. Voit helposti suunnitella myös kutsut vaikka rippijuhliin, ylioppilas- tai valmistujaisjuhliin tai häihin.

Valitse haluamasi materiaalit ja teetä kortit käyttämällä omia kuviasi. A6-kokoisen korttipohjan voit teettää yksi- tai kaksipuolisella painatuksella valintasi mukaan.

– Koko: A6, 10,5 x 14,8 cm
– Yksi- tai kaksipuolinen (yksipuolisissa toinen puoli on valkoinen)
– Vaaka- tai pystysuuntainen

Voit joko suunnitella kortit helposti suunnittelutyökalussamme tai tilata suoraan valmiista aineistosta. Mikäli tarvitset korttien suunnittelussa apua, niin ei hätää, Niini jeesaa. Sinulla ei tarvitse olla aineistoa valmiina, pelkkä idea riittää, sillä meiltä voit ostaa myös graafikon palvelua. Saat meihin helposti yhteyden vaikka chatilla tai yhteydenottolomakkeella.

{{nbd_fields['f1600084835370'].invalidOption}} is not available
Määrittele tuote
{{nbd_fields['f1600937507616'].invalidOption}} is not available
{{nbd_fields['f1611062970638'].invalidOption}} is not available
Valitse ominaisuudet
{{nbd_fields['f1600930286580'].invalidOption}} is not available
{{nbd_fields['f1637578759452'].invalidOption}} is not available
Vedos
{{nbd_fields['f1646999094455'].invalidOption}} is not available

Valitse määrä & toimituksen nopeus

Määrä
Printing Price (excl. Delivery Fee)
3-5 arkipäivää
torstai
8 joulu
1 arkipäivä
tiistai
6 joulu
{{_break.val}} kpl
Valitse oma määrä update

Tarkista kentät!

Summary options

{{field.title}} : {{field.value_name}}
( cart fee )
(lisähinta yhteensä kaikille tuotteille)
Options price / 1 item
Määräalennus / 1 item
Lopullinen hinta / 1 item
Cart item fee / kaikki tuotteet
Välisumma / {{_qty}} items

Lataa valmis aineisto

Valmis

← Takaisin

How would you like to design your Kortti A6

Upload a full design

  • - Have a complete design
  • - Have your own designer

Design here online

  • - Already have your concept
  • - Customise every detail
×

Job Summary

We will email you a link to a PDF proof within 6 hours.

Lataa valmis aineistosi tai suunnittele oma A6-kokoinen kortti verkkokauppamme suunnittelutyökalulla.

Digitaalisessa maailmassa fyysinen kortti herättää aina huomion. Tilaisuutta varten painettu kortti on tyylikäs ja varma valinta, oli kyseessä sitten yksityis- tai yritystilaisuus. Voit kutsua, kiittää tai onnitella tilanteeseen räätälöidyllä kortilla. Voit teettää kortit käyttämällä omia kuviasi ja haluamiasi taustoja tai suunnittelemalla kortit itse.

Olisitko sittenkin kaivannut taitettua korttia? Katso vastaava A6-kokoinen kortti taitettuna.

Paperivaihtoehdot:

– Ensocoat 275g on kuvapuolelta päällystetty kartonki. Sivu 1 painetaan päällystetylle/sileälle puolelle kartonkia ja sivu 2 huokoiselle puolelle. PEFC-sertifioituun kartonkiin on käytetty kestävästi hoidettujen metsien puuta, joten se on vastuullisempi valinta.
– Invercote Creato 300g on luonnollisen valkoinen molemmin puolin päällystetty kartonki, joka toistaa värit luonnollisesti ja tarkasti.
– RecyStar Nature 300g  on mattapintainen, päällystämätön ja 100% kierrätyskuidusta valmistettu Joutsenmerkitty, sekä FSC-sertifioitu offsetpaperi.

Kun teemme painotyötä, lähdemme asiakkaan toiveista ja tarpeista. Tarjoamme erilaisia ratkaisuja painatuksen ja paperin valintaan. Mikäli kaipaat suurempia määriä tai erikoiskokoja, suorapostitusta tai muita ratkaisuja, PYYDÄ TARJOUS.

2 arviota tuotteelle Kortti A6

  1. Sari (varmistettu kirjoittaja)

    Käytin kortin teossa Suunnittele itse -työkaluja. Korttipohjaan oli helppo ladata valokuva ja myös asettaa valokuvatiedosto oikean kokoiseksi Sovita korkeuteen ja leveyteen näppäimillä, jolloin ei tulisi valkoisia kehyksiä valokuvan ympärille. Leikkausraja ja turva-alue infoista sain hyvää tietoa, mihin kohtiin pystyin turvallisesti laittamaan kuvan tekstit, jotta lopullisessa kortissa ne myös näkyivät. Fonttien kanssa oli hiukan haasteita, kun yritin tekstikenttää siirtää, mutta kuva lähtikin hiiren mukana, eikä tekstikenttä siirtymään. Kumoa nuolinäppäimellä sain virhenäppäilyt helposti korjattua ja lopulta tekstit kuvaan. Tilauksen maksu onnistui myös nopeasti MobilePay maksuvaihtoehdolla ja sen jälkeen sain ilmoituksen omaan sähköpostiini, että tilaus oli vastaanotettu työn alle sekä myöhemmin tilauksen valmistumisesta.

  2. Ulla-Maija

    Käytin kuvaan käytännön syistä graafikon apua ja lopputulos oli oikein ihana! Kiva, kun kortin materiaaliksi voi valita myös ekologisen materiaalin. Korttien tilausprosessi oli joustava ja toimitusaikataulu todella nopea.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.